Östra Grevie 17/9 -16

Som avslutning på mopedsäsongen blir det en tur till Östra Grevie där en av de största mopedrallyn i landet går av stapeln. I år var det 693 startande mopeder i alla skick, allt från pedantrenoverade pärlor till rena "skrothögar" som trots allt tog sig runt på den drygt milslånga rundan. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen de första kilometrarna, då är det verkligen trångt med omkörningar både till höger vänster.

Torsdagsgrillning 29/9 -16

Denna torsdag körde vi till Björkadammen och grillade, färden dit blev ganska blöt men vädrets makter ändrade sig inför hemfärden. Efter ett par timmar med korvgrillning och div. diskussioner packade vi ihop grillen och körde hem

 

Julotta Öveds kyrka 25/12 2016

Idag var vi 6 tappra entusiaster som begav oss till Öveds kyrka för att delta i årets julotta. Detta börjar bli tradition för oss även om intresset varierar från år till år, första gången åkte vi till Ö. Kärrstorps kyrka, då var vi 12 man och nu, fjärde året blev vi tyvärr bara 6. Efter julottan samlades vi hemma hos mig där vi avnjöt en gemytlig stund med en julfrukost. Med detta sätter vi punkt för 2016 och börjar planera för 2017. Den årliga semesterturen 2017 blir nog en "nostalgitripp" till Bornholm där vi tillbringade några härliga dagar 2014. att vi planerar en återresa handlar nog om att utforska de delar av Bornholm som vi inte hann med sist. Inte minst för det danska "hygget", med bl.a. rögad sill med rågbröd och en kall Tuborg därtill.Sen får vi hoppas att intresset för mopedåkning och olika arrangemang kan väckas lite mer till liv det kommande året, tyvärr har det varit vikande trend det sista året. Väl mött med nya ideér och förslag för 2017. Till sist önskar jag er alla i gänget ett riktigt Gott Nytt År.

Bengt